dimecres, 2 de març del 2011

En marxa!

Tot va començar ... no sé ben bé com, i segur que ha estat diferent per a cadascú dels components del cor ... uns tot anant al Casal van veure la informació, d'altres ho van veure a la web, a alguns els hi va dir un amic, i d'altres els hi va dir un que buscava "compi" per apuntar-se.

La qüestió és que al Juliol de 2010, des del Casal Loiola va sorgir la idea de crear un grup de Gospel, ens vam anar apuntat uns quants i per fi el 3 de Novembre ens vam trobar uns quants per veure què era això del Gospel i com ens ho fariem per cantar-ho. Desprès d'un principi de curs una mica embolicat ja ho tenim encarrilat, sabem de que va, ens agrada, ho passem be, ens cansem, riem, i sobretot cantem.

La Clàudia, teacher-manager-agent, ens ha ensenyat que som capaços de fer coses increïbles amb les nostres veus, i que el conjunt queda molt impressionant. Com a mínim és el que ens sembla a nosaltres.

També formen part d'un cor de cors de Gospel que es diu Big Bang i això ens permet fer concerts més lluïts. Formen part de la Big Bang Gospel Project: Ol'green Gospel, Los Ramones Gospel Choir, Ovnisingers, Big Road Gospel, Vn'G Gospel Project, Ninus Singers i Wandengues, crec que no em deixo a ningú ;).

No sé si explicar-vos gaire més, perque el millor és que vingueu a cantar amb nosaltres o si més no que vingueu a escoltar-nos als diferents concerts que hem anat programant.


6 comentaris:

  1. Benvinguts germanets!! estic segura que sera una incorparacio molt fructifera, teni-ho una dire estupenda. Petonets d' una Ovnisingers

    ResponElimina
  2. De part de una de les directores de Vn'G Gospel Project, benvinguts a Big Bang!!

    Esperem que visqueu les alegries que han fet que nosaltres encara estiguem cantant cada setmana amb totes les ganes, i com bé dieu vosaltres, el COR!

    Una abraçada

    Jessica Bendel

    ResponElimina
  3. HOLAaa...que tal ? ja esteu "empollant" totes le lletres i tonalitats de les diferents cordes ? NO ??? Doncs a que espereu ?? ( je, je)
    Us envio alguan informació que he vist sobre la significació del aultUna posible traducción:
    Sigue adelante
    sigue adelante
    sobre aquellas montañas
    tren de Sudáfrica
    Sigue adelante
    sigue adelante
    sobre aquellas montañas
    tren de Sudáfrica
    Te vas alejando
    te vas alejando
    sobre aquellas montañas
    tren de Sudáfrica
    ima canço:

    ResponElimina
  4. Algunas versiones encontradas en YOTUBE:
    (SI NO ME QUEDA EL LINK...PUES HACEIS CORTAR Y PEGAR EH ? QUE SOY NOVATA AAAA, CARAMBA !)

    http://www.youtube.com/watch?v=p-7hajiibrU&feature=fvwrel

    http://www.youtube.com/watch?v=tCpx-BFRWA8&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=sueKQ2BTkCk&feature=related

    ResponElimina
  5. mIENTRAS LA CANTAIS AQUI LA LETRA REAL
    Shosholozah
    Shosholozah
    Ku lezontabah
    Stimela siphum' eSouth Africa
    Shosholozah
    Shosholozah
    Ku lezontabah
    Stimela siphum' eSouth Africa
    Wen' uyabalekah
    Wen' uyabalekah
    Ku lezontabah
    Stimela siphum' eSouth Africa

    ResponElimina
  6. Claudia, realmente no se como me di de alta para ser "seguidora" del blog. Yo se que paar hacer un comentario ( o veras debajo de cualquier comentario del blog) te dira que eligas la red ( p.e google ) por la que te quieres comunicar, y si tienes ya una cuenta. Si no la tienes , te enseña todo el proceso ...para darte de alta y tener un pasword y un gmail. Y apartir de entonces ya puedes acceder al blog como editora

    ResponElimina