dijous, 24 de març del 2011

Concert a la sala Luz de Gas. 23-03-2011

No tinc paraules per explicar tot el que vam sentir (amb les orelles i el cor) abans, assajant, durant, cantant, i després, escoltant, el Concert que va oferir Ol'Green.

Nosaltres com a participants de Big Bang erem els "teloners", diuen que va quedar molt bé, no ho sé, des de dintre d'una masa de gairebé 200 persones no es pot apreciar gaire com queda visualment ni armònicament. El que si s'aprecia es la qualitat humana que conforma el grup. Hi ha una connexió especial amb gent que no has vist mai, que no saps com es diuen, i ni tant sols d'on venen.

Millor poso les aportacions d'alguns cantaires de la Loiola Gospel Cor per que veieu quin tots els sentiments i sensacions que s'hi barregen:

Benvolguts/des:
Només dir-vos que ahir vaig passar un vespre/nit emotiu-interessant-fascinant-divertit-nerviós-rítmic-melòdic...
Sembla mentida lo bé que es pot arribar a cantar (i no ho dic precisament per mi)!
Felicitats a tots/es i a Ol’Green!
Només volia que ho sapiguessiu.
Fins dimecres.
Carles

Bon dia!!!
és veritat, senzillament fantàstic.
Ens veiem dimecres
Helena

SÍ, si !!! Vàrem gaudir tots molt !. El petitment de “no m’ho sè prou !, que faig aqui !, en un moment va canviar per l’entusiasme i l’esperit de superar-se , de tenir coratge i cantar tots junts com si fossis la millor cantant del món !. Va estar molt i molt bé. Grpacies a tot , i sobre tot a ol’green . Fantastic.

L apena es que molta molt agent va quedar al carrer i alguns venien de lluny ...

S’ha de fer un altre per algun altre causa justa

Inés


Bon dia a tots i totes!!!
Doncs, si...quina experiència més fantàstica i enriquidora.
Jo desconeixia aquest sentiment i sensació de complicitat, companyerisme, satisfacció, en el món de la música (ara ja som quasi professionals, je, je, je) ....tots erem una pinya, encara que fos el primer cop que ens veiem...m'ha agradat molt.
Gràcies a tots i a Ol' green per la organització, la paciència.....i que tot estava dirigit cap a una "bona causa" que és el més important.
Ens veiem dimecres, sigueu feliços
Nuria F.


Hola a tod@s,
Me reafirmo en todo lo que se ha dicho, ha sido una esperiencia genial.
Enhorabuena al fantástico concierto de Ol' Green.
Hasta el miércoles. Buen fín de semana a tod@s!!
Un abrazo
Isa


HOLA!!!!!
La verdad es que hoy estoy genial, lo pasé tan, tan bien ayer, disfruté tanto, que ni yo misma me lo creo, con lo perfeccionista que soy, esperaba haberme agobiado un monton por el no me lo sé igual que me pasó el domingo en el Tibidabo. Mil gracias a todos por lo que me transmitisteis ayer con vuestra ilusion, optimismo y buen rollo y tambien por el feeling que transmitieron las directoras, por su serenidad su paciencia y su alegria.
Bueno, que paseis un buen finde, nos vemos el miercoles con energias nuevas!!!
SOLE


Bueno, bueno, os habla el “bajo” de la pata enyesada…. Esto me da la ventaja de poder daros la versión de quien está (a ratos) en los ensayos, pero que esta vez lo vio todo desde la grada!!!!!!!

Veo que se ha producido un éxtasis general que entusiasma… el Carles no ha podido dormir y a las 7 am ya se ha puesto a enviar mails!!!!! Hasta incluso veo que Sole se estrena en los mails… y cuidado, que aún falta la versión de Tomás!!!!!!

Está bien, os lo diré: salió todo fantástico, vuestras voces, vuestra coreografía, el ritmo, la ilusión, la bufanda naranja… todo, todo muy bien!!!!!

Y lo mejor de todo: os grabé en vídeo!!!!!!!!! Venga, a ver si os sabéis encontrar entre el mogollón….. Las fotos no han quedado muy bien, porque os estabais moviendo todo el rato!!!!

Un abrazo a todas y a los 2 bajos que quedan en activo….

Fermín


Hola a tots!!
No tinc paraules!! Tots ja les heu dit per mi.

Em quedo amb les mirades de complicitat durant els 20 minuts que vam estar en silenci abans de començar el concert, darrera la cortina i amb una calor impressionant.
Una forta abraçada
Mire

Hola a la colla!!
Estoy contento de que vinieras tu también.. He visto las fotos y el vídeo, y
sí que me he visto un momento... Aunque esto no es lo importante...
El que us volia dir és que sense vosaltres se m'hagués fet dur i extrany estar a l'escenari, però m'hi vaig trobar com un peix a l'aigua... o com un gat que miolava per allí a la cançó de la selva, al costat d'un be...... La veritat és que em vaig sentir feliç cantant amb vosaltres...
Les directores (Claudia inclosa) ho vàreu fer molt bé, amb els gestos de les mans us enteníem a la primera, així com el vostre somriure, donant ànims... Així que Claudia, pots passar el nostre agraiment a totes les dires (crec que no parlo només per mi...).
I com sabeu que sóc un afeccionat a fer talls de veu, us passo tota la nostra intervenció a Luz de gas... sense cap paraula meva entre cançó i cançó... :-)
Per acabar, em sumo a les primeres paraules del matí d'en Carles, que amb poc has dit molt, i molt bé... :-)
Bona nit, i que gaudiu amb el concert de nou ... quan us vagi bé!
Tomàs



1 comentari:

  1. Content de compartir el concert amb vosaltres encara que no ens coneixem, tot arrivarà, dir-vos que tb vaig gaudir de dtot el que expliqueu, un abraçada des d'ovnis. Josep

    ResponElimina