dilluns, 21 de març del 2011

Actuació al Tibidabo

El diumenge 20 de maig tal i com vam anunciar en el blog, el Loiola Gospel Cor va actuar a la festa solidària Un cop de mà (pels nens i nenes del món), va ser una jornada molt complerta, per una banda el debut per alguns del nostre cor, per altra banda la primera-segona vegada que cantàvem amb Big Bang, per altra banda col·laborar amb una iniciativa solidària per tots els nens del món, i finalment per passar un dia esplèndid al parc on ens vam anar trobant i saludant amb tots els cantaires. Molt divertit!!




Si ho veleu veure més gran aquí us deixo l'enllaç de la notícia a Barcelona TV:


Es veu una mica la nostra actuació i com vam col·laborar a crear un bon ambient.

Què be!! Estem satisfets per la feina ben feta, oi que si Clàudia?

3 comentaris:

  1. Molt bé! així ja tenim un primer record

    ResponElimina
  2. FANTASTIC ! van gaudir de un bon concert. Le spors es varen volatilitzar nomes començar a cantar i tots ens varem recol.locar ( amb alguna reserva) . Ol green i el quartet van detacar per la seva qualitat ...estem molt contents de haver-vos conegut !

    ResponElimina
  3. Nens, i nenas tinc alguna petita gravació en fvideo pero no hi ha manera de carrregarlo en lloc ni en google docs ni pujant-lo directament al mur de res !
    Paciencia, suposo que algu altre te algo mes i que sap com comprimir-lo, pujar-lo i indexar-ho.
    Ja intento quecom mes pero imagino que al YOTUBe algu penjara quelcom digne i no domsetc i farem el enllaç. Apala, per avui ja prou de rollete. ( je, je)

    ResponElimina