dimecres, 6 d’abril del 2011

Quantes coses!!

Uns dies sense publicar res i ja tornem a tenir feina acumulada!!

Fa dues setmanes del concert a Luz de Gas i sembla que faci mesos. La setmana passada la nostra teacher, la Claudia, va aconseguir una feina!!! Això sempre es una bona notícia, però tal i com estan les coses encara té mes importància, i esperem que li vagi be, li agradi i li duri mooooooolllllltttt.

La part negativa de la noticia, no sé per que sempre tot ha de tenir una mart negativa ..., es que no podrà seguir dirigint-nos els dimecres, ooooohhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!

Ara ens toca decidir moure-ho tot per seguir amb la Claudia, que al final farà un pet amb tantes coses, pobre!, o buscar algú que ens dirigeixi i seguir els dimecres. Dificil. Tot plegat un enrenou, mails amunt i avall, atabalament per la Claudia, com ho diuen? "Es un plat de no bon grat"

Avui dimecres, com sempre, assaig a les 7 del vespre. Vindrà la Irene, també del Ol'Green Gospel.

El problema es que fins fa uns mesos no erem res, ara som un Cor amb Cor. Ens agrada cantar, ens agrada estar junts, ens agrada la Claudia!

Segur que trobem la solució, sabeu perquè ho se? Doncs per que tots hi posarem de la nostra part per trobar la millor solució. SEGUR

1 comentari:

  1. Sembla que les coses s'arreglaran, tots tenim ganes de continuar i això és important i positiu

    ResponElimina